Comandă

fulger

Somat gold 12 actions, 60 tablete

9000101374278

Produs nou

Somat Gold capsule, detergent pentru masina de spalat vase- 60 tablete

Livrare in easy box -13 lei

Mai multe detalii

70,00 lei cu TVA

Informatii

Detergent capsule pentru masina de spalat vase Somat Gold, 60 tablete


Mașina de spălat vase va face multă muncă pentru dvs. Dacă sunteți interesat de cum să o faceți să lucreze mai ușor, răspunsul este foarte ușor. Oferă-i tablete SOMAT de calitate. Pachetul conține 60 de comprimate. Aceste tablete sunt marcate cu Gold , deci sunt responsabile pentru curățenia unică și strălucirea vaselor.

Parametrii de bază ai comprimatelor de spălat vase SOMAT Gold (60 buc)

  • Comprimate pentru mașină de spălat vase Somat Gold (60 buc)
  • eficient împotriva petelor de ceai și cafea, foarte eficient pentru arsuri
  • curăță și îndepărtează profund reziduurile alimentare, răzbunarea
  • funcție de sare + lustruire + efect de contracție
  • acționând deja la 40 ° C

Comprimatele pentru mașină de spălat vase Somat Gold ajută în mod eficient la îndepărtarea petelor din cafea și ceai. Comprimatele extra-eficiente funcționează deja la 40 ° C și fac față reziduurilor de alimente uscate sau arsurilor. Îndepărtează grăsimea, adaugă strălucire vaselor din oțel inoxidabil și protejează sticla. Comprimatele pentru mașină de spălat vase Somat Gold se dizolvă rapid pentru cele mai bune rezultate.

Utilizare : 1. Nu este necesar să desfaceți folia solubilă în apă. 2. Introduceți tableta direct în distribuitorul mașinii de spălat vase. 3. Nu puneți tableta într-un coș de tacâmuri sau într-un recipient cu sare. Important: comprimatele Somat Gold, toate într-una, oferă rezultate de spălare perfecte, chiar și atunci când lumina de sare sau agent de clătire este aprinsă. În ambele cazuri, atât funcția de clătire, cât și funcția de dedurizare a apei din mașina de spălat vase sunt încă păstrate. Adăugarea suplimentară de sare și / sau agent de clătire este întotdeauna posibilă. În cazul apei foarte dure (> 21 ° dH), utilizați o combinație de comprimate Somat Gold + sare Somat. Puteți verifica duritatea apei la furnizorul local de apă.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: